-24 %
 • Jastuk zdravlja Tiens

Jastuk careva za kvalitetan san

Osim optimalne količine sna od 7-8 sati, za odmor i dobro osjećanje neophodno je da san bude i kvalitetan. Tradicionalna kineska medicina tvrdi san je najjeftiniji i najrasprostranjeniji način za očuvanje zdravlja, koji također promiče dugovječnost. Jedna od glavnih funkcija sna je "isključivanja" aktivnosti središnjeg živčanog sustava. Prema tradicionalnoj kineskoj medicini, toksini su eliminirani tijekom spavanja kroz djelovanje limfnog sustava, jetre, pluća i debelog crijeva. Svaka od faza eliminacije događa između 9 navečer i 7 sati ujutro - u dva sata ciklusa, stoga je važno da spavanje nije poremećeno u tom periodu. Inače, toksini neće biti u potpunosti eliminirani, a to će se odraziti na to kako se osjećamo.

Podupire vratnu kralježnicu

TIENS jastuk zdravlja, temelji se na tradicionalnoj kineskoj medicini, oblikovan posebno da osigura idealnu potporu vratne kralježnice. Izrađen je od svjetlih i mekih bisera vune koja je drži u ispravnom obliku. Zbog vune, i njenim elastičnim svojstvima, jastuk pruža snažnu potporu za vrat, manji pritisak na vratnu kralježnicu i sprječava gravitacijski uzrokovana spojem sa vratom, za vrijeme spavanja. Zahvaljujući kombinaciji magnetskog polja, infracrvene svjetlosti i negativnih iona,jastuka podržava ispravnu funkciju stanica u tijelu i poboljšava njihovu oksigenaciju.

Obogaćen poludragim kamenjem

Antibakterijska tkanina - pomaže spavanju u čistom okruženju;
TIENS Jastuk je izrađen od turmalinske antibakterijske tkanine, koja je prošla akreditacije inspekciju SGS autentifikaciju. Te može učinkovito obuzdati rast bakterija i bez formaldehida.

Žad - pomaže mirnoći uma i smiruje živce. Žad može potaknuti živčane završetke i pruža odmor za moždane stanice. Smiruje um i smiruje živce.

Ametist - prirodni ametist može aktivirati meridijane i na taj način ublažiti nesanicu i poboljšati kvalitetu sna. Ametist otpušta ljutnju, bijes i tjeskobu, opušta napetost, uravnotežuje hormonski sustav, unosi mir i harmoniju u prostor, odvaja čovjeka od stresa i prenosi ga u jednu drugu širu realnost. Ametist donosi visoke mentalne vibracije, smiruje i motivira um fokusirajući se na bitne događaje.

Dugi infracrveni zraci, negativni iona
i TIENS energetske Zvijezde na položaju vrata -osiguravaju protočnost cirkulacije i podržavaju vratnu kralježnicu. Dugi infracrveni zraci imaju funkciju promoviranja cirkulacije, poboljšavaju mikro cirkulaciju i ubrzava se regeneracija stanica. Negativni ion ima baktericidno djelovanje, uništava grinje, čisti zrak, pomaže uravnotežiti cirkulaciju, uklanja umor, opušta mišiće vrata i ramena.

Mrežno tkanje; mreža - prozračna i hypoallergenic tkanina.
Mrežno tkanje, od šarenog pletiva visoke čvrstoće. Ima jednoliku gustoću i hypoallergensko je za kožu. Tkanina ima visoku propusnost zraka. Istovremeno, u kombinaciji s tehnikom veza, proizvod izgleda jako lijepo i korisno.

EPE pjena (Biserna vuna) - lagan i otporan na udarce. Biserna vuna je lagana, mekana i uz dobru tampon izvedbu. Potpora je vratu i time je  smanjen pritisak na vrat.

Prema tradicionalnoj kineskoj medicini, TIENS Zdravstveni jastuk:

 • podržava vratnu kralježnicu;
 • ublažava umor;
 • pomaže smiriti živce;
 • pomaže u poboljšanju sna, potpora je reguliranju imuniteta;
 • masira kožu za vrijeme spavanja;
 • žad daje ljepotu koži i pomoć je u reguliranju imuniteta.

Jastuk zdravlja nije komercijalna roba, to je dar prirode da vas preporodi i oduševi.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
    Loše           Dobro
Captcha

Jastuk zdravlja Tiens

 • Proizvođač: Tiens
 • Šifra proizvoda: D16
 • Raspoloživost: Na zalihi
 • 2.244,00 kn
 • 1.700,00 kn
  Slični proizvodi

Spirulina - zelena alga zdravlja

Spirulina - zelena alga zdravlja

Spirulina je jedan od najstarijih oblika života na planetu a prvi put se pojavila na Zemlji prije 3,..

254,29 kn

Hiper H - Čaša zdravlja

Hiper H - Čaša zdravlja

U Lourdu u Francuskoj, te u Meksiku i Njemačkoj, smatrali su ju čarobnom vodom koja je izliječila to..

8.978,00 kn

Oznake: jastuk zdravlja, tiens