Pravila i uvjeti

Ovi uvjeti kupnje/prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije proizvoda ponuđenih na zdravljeizprirode.info web shopu.

Putem web shopa www.zdravljeizprirode.info kupcu je omogućena kupnja svih proizvoda koji se nalaze na navedenom web shopu.

Cijene su s PDV-om.
Valuta je hrvatska kuna (kn).

NARUČIVANJE

Proizvodi se naručuju putem košarice i neopozivi su. Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene proizvode, isporučiti će raspoložive te o tome obavijestiti Kupca e-mailom (telefonom) s naznakom isporuke preostalih proizvoda.

Narudžbe će se smatrati zavšenima odnosno zaprimljenima tek kada Kupac završi kupnju pritiskom na dugme ’POTVRDI NARUDŽBU’. U ostalim slučajevima nedovršene narudžbe se brišu iz sistema.

DOSTAVA

Uvjeti dostave

Naručeni proizvod/i dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi proizvod/e do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Proizvod/i se dostavljaju na području cijele Hrvatske.

Dostava je BESPLATNA za sve narudžbe u vrijednosti iznad 500,00 kn. Cijena dostave za narudžbe manje od 500,00 kn je 20,00 kn.

Naručene proizvode dostavlja OverseasExpress ili CityExpress. Vrijeme dostave je 1 do 3 radna dana (osim otoci). Zbog specifičnosti dostave, točan termin dostave paketa na otoke možete saznati prilikom narudžbe. On ovisi o otoku i danu naručivanja i uglavnom iznosi između 24-72 sata. Ukoliko želite nešto napomenuti, molimo navedite to pod “napomena” prilikom naručivanja.

Ostali uvjeti dostave

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Kupac je obavezan prilikom preuzimanja proizvoda potpisati otpremnicu te je kurirska služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

PLAĆANJE

Naručene proizvode s troškovima dostave (ako ih ima), Kupac će Prodavatelju platiti pouzećem prilikom dostave proizvoda. U slučaju da Kupac naruči proizvode i odbije ih primiti, Prodavatelj ima pravo tražiti od Kupca nadoknadu poštanskih i vlastitih manipulativnih troškova.

POVRAT / REKLAMACIJE

Kupac ima pravo na povrat proizvoda u sljedećim slučajevima:

  • isporuka proizvoda koji nisu naručeni
  • isporuka proizvoda koji ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu
  • ostali slučajevi sukladno zakonskim okvirima


Prodavatelj će odobriti povrat proizvoda Kupcu nakon prijema opravdane reklamacije e-mailom, telefonski s instrukcijama za povrat proizvoda.

U slučaju povrata proizvoda koji nije nastao propustom Prodavatelja, kupac snosi sve manipulativne troškove koji su nastali.

NEWSLETTER


Prilikom registracije na zdravljeizprirode.info web shop svaki korisnik se automatski prijavljuje na newsletter. Moguće je opozvati dolazak newslettera na način da kada se primi prvi newsletter stisnete na link - ovdje se odjavi sa newsletter-a.

Zdravljeizprirode.info ima pravo u svakom trenutku izmijeniti ili dopuniti sadržaj Internet trgovine kao i Uvjete kupnje.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte putem kontakt forme.

IZJAVA O PRIVATNOSTI

ZdravljeIzprirode.info se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe. Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet Kupca (primjerice ime i prezime, adresa e-pošte, adresa stanovanja i sl.). ZdravljeIzprirode.info neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke Kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza.

Svi podaci o Kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Podatke koji se pristupom na internetsku stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) ZdravljeIzprirode.info ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internetske stranice i radi poboljšanja njezina sadržaja i funkcionalnosti.

U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka (npr. mjesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, Kupac je dužan o promjeni obavijestiti ZdravljeIzprirode.info. U slučaju promjene o kojoj nije obaviješten, ZdravljeIzprirode.info ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke proizvoda.

Gore navedene odredbe o zaštiti osobnih podataka odnose se isključivo na početnu web stranicu web shopa ZdravljeIzprirode.info, te na sve stranice unutar ZdravljeIzprirode.info domene, a ne na vanjske stranice na koje upućuju linkovi na ZdravljeIzprirode.info domeni.