O Tiensu

Tiens je vodeća multinacionalna kompanija za proizvodnju produkata na bazi kineske tradicionalne medicine. Primjer je kako se tradicija i najmodernija tehnologija udužuju u službi zdravlja ljudi.

Osnovao ju je 1995. godine  gospodin Li Jinyuan u Tianjinu u Kini.

Uz poslovne aktivnosti u više od 190 država i regija, TIENS ima podružnice ili poslovnice u 110 država i regija, a osnovala je i strateške veze s tvrtkama iz više od 20 država. Razvojem zdrave hrane, proizvoda za brigu o zdravlju, kozmetike i proizvoda za kućanstvo, grupacija Tiens nudi kvalitetan stil života koji omogućuje zdravlje, sreću, ljepotu i bogatstvo za više od 70 milijuna obitelji diljem svijeta.

Grupacija Tiens vjeruje u korporativnu društvenu odgovornost te je stoga donirala 200 milijuna USD humanitarnim organizacijama.

Ujedinjene Nacije službeno su pohvalile Tiens kao «Poduzeće najveće ekološke sigurnosti u svijetu». Tiens Grupa bila je jedna od službenih dobavljača «zelenih» proizvoda za zaštitu zdravlja Ujedinjenim Nacijama te su tim putem naši proizvodi bili slani izbjeglicama širom svijeta koji su bolovali od najrazličitijih bolesti.

Tiens Grupa stavlja veliki naglasak na sustav kontrole kvalitete, kako bi bili sigurni da proizvodi zadovoljavaju najviše kvalitativne standarde. Grupa se može pohvaliti certifikatom ISO9002 te mnogim proizvodima koji su zadovoljili FDA testiranja i zaradili FDA certifikate.

Proizvodi su certificirani u Hrvatskoj kao dodaci prehrani pri Zavodu za javno zdravstvo RH.