Informacije o dostavi

Uvjeti dostave

Naručeni proizvod/i dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi proizvod/e do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Proizvod/i se dostavljaju na području cijele Hrvatske.

Dostava je BESPLATNA za sve narudžbe u vrijednosti iznad 500 kn. Cijena dostave za narudžbe manje od 500,00 kn je 15,00 kn.

Naručene proizvode dostavlja OverseasExpress ili CityExpress. Vrijeme dostave je 1 do 3 radna dana (osim otoci). Zbog specifičnosti dostave, točan termin dostave paketa na otoke možete saznati prilikom narudžbe. On ovisi o otoku i danu naručivanja i uglavnom iznosi između 24-72 sata. Ukoliko želite nešto napomenuti, molimo navedite to pod “napomena” prilikom naručivanja.

Ostali uvjeti dostave

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Kupac je obavezan prilikom preuzimanja proizvoda potpisati otpremnicu te je kurirska služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.