Tiens Hitozan je prirodni proizvod koji regulira fiziološke funkcije organizma. Proizveden je od oklopa morskih crvenonogih rakova i vrlo je popularan u svijetu.

Hitozan koči proces starenja, povećava imunitet

On je funkcionalni proizvod s ljekovitim svojstvima. Hitozan koči proces starenja, povećava imunitet, vrlo je dobro sredstvo za preventivu bolesti, regulira biološki ritam i pomaže u brzom oporavku ljudskog organizma.

Proizvodnja hitozana je velik doseg suvremene znanosti. Medicina, naravno, može ublažiti tzv. “bolesti suvremene civilizacije” - hipertenziju (povišeni krvni tlak), koronarne i onkološke bolesti. No, na žalost, lijekovi ne mogu u cijelosti izliječiti sve te bolesti, jer je djelovanje lijeka predviđeno za liječenje određene bolesti. Primjerice, ako vas boli glava, vi ćete liječiti glavobolju, ako vas bole noge - liječit ćete noge.

Uporaba lijeka često je popraćena nuspojavama pa ako ste izliječili ili spriječili jednu bolest, ujedno ste izazvali drugu.

Regulira sve biološke procese i funkcije

Hitozan je izrađen na osnovi teorija tradicionalne kineske medicine iz prirodnih sirovina i njegovo djelovanje na ljudski organizam sastoji se u tome da regulira sve biološke procese i funkcije ljudskoga organizma, stvarajući optimalnu sredinu za biološku ravnotežu zbog čega se čovjek osjeća ugodno i dobro.

Ekskluzivne prednosti Tiens Hitozana:

  1. Čistoća proizvoda je veća od 85% i zato je on efikasan za apsorpciju bilo koje toksične tvari. Unutar organizma, hitin se razlaže na 6 niskomolekularnih glukozamina koji su optimalno aktivni i zato može štititi zdrave stanice.
  2. Hitin se veže na stanice organizma i sprječava pojavu antigena. Ovaj proizvod nije štetan ukoliko se stanice tkiva kože razmnožavaju na hitinu.
  3. Hitin je spoj sličan prehrambenim vlaknima s pozitivim nabojem.
  4. Učinak djelovanja hitina je stabilan.

Hitozan je vlaknasta struktura i ima svojstva upijanja vlage te dobru apsorpcijsku sposobnost. Hitozan pomaže peristaltici probavnog trakta povećavajući volumen fecesa, a samim time skraćuje vrijeme prolaza probavljenih tvari kroz crijeva, smanjuje tlak u crijevima i onemogućava organizmu upijanje štetnih sastojaka hrane. Također, poboljšava probavu i služi kao preventiva karcinoma debelog crijeva.

Pomaže pri mršavljenju

Zbog svoje strukturne karakteristike, proizvod ima posebna ljekovita svojstva. Pod djelovanjem enzima, hitozan se razgrađuje i organizam ga može apsorbirati. U tome je razlika između hitozana i prehrambenih vlakana.

Sastav: Hitozan, Hitin.

Oblik pakiranja i način primjene:

Pakiranje sadrži 100 kapsula. 2 kapsule 2 puta dnevno popiti s toplom vodom. Razmak između konzumiranja Hitozana i drugih Tiens dodataka prehrani mora biti 2 sata.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
    Loše           Dobro
Captcha

Hitozan - detoksikacija organizma

  • Proizvođač: Tiens
  • Šifra proizvoda: A12
  • Raspoloživost: 2-3 dana
  • 314,00 kn
  Slični proizvodi

Antilipidni čaj - regulator masnoće u krvi

Antilipidni čaj - regulator masnoće u krvi

Antilipidni čaj je kinesko preventivno sredstvo, koje je pripremljeno na osnovi teorije o produljenj..

157,40 kn

Kardi kril ulje - omega 3 s pasjim trnom i amarantom

Kardi kril ulje - omega 3 s pasjim trnom i amarantom

Prirodni izvor omega 3TIENS Kardi je čisti, prirodni izvor omege – 3 koja ne ostavlja loš zadah. Kri..

314,00 kn

Holikan - ekstrakt sjemenki grožđa

Holikan - ekstrakt sjemenki grožđa

U sjemenkama crnog grožđa nalaze se tri najjača biljna flavonoida, resveratrol, kvercetin. antocijan..

574,00 kn

Ikan - pomlađivanje stanica

Ikan - pomlađivanje stanica

Ikan je napravljen uz primjenu visoke biotehnologije od aktivnih tvari biljaka ginosteme i zelenog č..

333,00 kn

Oznake: hitozan, hitin, detoksikacija, protiv starenja, mršavljenje