• Antilipidni čaj - regulator masnoće u krvi

Antilipidni čaj je kinesko preventivno sredstvo, koje je pripremljeno na osnovi teorije o produljenju života (gerontologiji). Glavni princip teorije prevencije je teza da je i kod prehrane i kod uporabe lijekova osnovni princip isti: prehrana održava život, njome se osiguravaju sve potrebne hranjive tvari, no prehranom se i liječi. Ovi principi potvrđuju visoki nivo starokineske medicine, visoka postignuća praktičnog liječenja koja reflektiraju tendenciju čovječanstva da se koristi prirodnim sredstvima u području zaštite zdravlja.

Čisti krvožilni sustav od masnih naslaga

Također poznat kao Gynostemma čaj, ovaj čaj se u Kini smatra za čudom od biljke, miljenik prvog cara dinastije Qin, Qin Shi-Huanga, koji je pokorio sve nezavisne kineske države te stvorio prvo Kinesko Carstvo. On je podnosio duge radne sate tijekom kojih je uživao piti ovaj poseban čaj.

Gynostemma sadrži mnoge amino-kiseline, vitamine i minerale koji su potrebni ljudskom tijelu, uključujući kalcij, željezo, magnezij, fosfor, kalij, selen, cink i još mnogo toga. Znanstvenici su otkrili da Gynostemma ima adaptogen sličan onom kod ginsenga. Pomaže energizirati i revitalizirati tijelo i podržava zdrav imunološki sustav.

Baza je zeleni čaj

Srž svega najboljeg i posebnost recepta antilipidnog čaja - Antilipidni čaj je ono najbolje iz prirode. Bazna sirovina je zeleni čaj. Njemu su dodane prirodne komponente biljnog podrijetla: lišće ginostemije, sjemenke sene, lišće lotosa, korijen višecvjetnog dvornika nakon specijalne obrade i drugi sastojci. Funkcionalni učinak čaja je smanjenje razine lipida, smanjenje temperature, poboljšanje probave, poboljšanje tonusa slezene i želuca i pomoć pri kontroli tjelesne mase. Antilipidni čaj s jedne strane čisti organizam, a s druge strane pojačava energiju i dovodi energiju u ravnotežu. Ovo sredstvo s jedne strane ne izaziva poremećaj funkcija cijelog organizma, a s druge strane ne dovodi do gubitka energije u organizmu. Čaj nema nuspojava za razliku od kemijskih sredstava. U tome je i tajna preventivnog djelovanja kineskih dodataka prehrani.

Sastav: ginostemija (Gynostemia Pentophyllum), lišće lotosa (Folius Nelumbinus), korijen dvornika (Polygonum spp.), zeleni čaj (Camellia Sinensis), sjemenke sene (Cassia Tora).

Oblik pakiranja i način primjene:
Pakiranje sadrži 40 filter vrećica. Način pripreme: 1 vrećicu čaja preliti jednom litrom kipuće vode, poklopiti i ostaviti da stoji 10 minuta. Popiti u toku dana.

Koliko dugo treba piti antilipidni čaj? Mogu se u kontinuitetu popiti 3 kutije, nakon toga se napravi pauza od otprilike 30 dana pa se nastavlja do vidljivih rezultata.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
    Loše           Dobro
Captcha

Antilipidni čaj - regulator masnoće u krvi

  • Proizvođač: Tiens
  • Šifra proizvoda: A05
  • Raspoloživost: Na zalihi
  • 157,40 kn
  Slični proizvodi

Hitozan - detoksikacija organizma

Hitozan - detoksikacija organizma

Tiens Hitozan je prirodni proizvod koji regulira fiziološke funkcije organizma. Proizveden je od okl..

314,00 kn

Kardi kril ulje - omega 3 s pasjim trnom i amarantom

Kardi kril ulje - omega 3 s pasjim trnom i amarantom

Prirodni izvor omega 3TIENS Kardi je čisti, prirodni izvor omege – 3 koja ne ostavlja loš zadah. Kri..

314,00 kn

Holikan - ekstrakt sjemenki grožđa

Holikan - ekstrakt sjemenki grožđa

U sjemenkama crnog grožđa nalaze se tri najjača biljna flavonoida, resveratrol, kvercetin. antocijan..

574,00 kn

Ikan - pomlađivanje stanica

Ikan - pomlađivanje stanica

Ikan je napravljen uz primjenu visoke biotehnologije od aktivnih tvari biljaka ginosteme i zelenog č..

333,00 kn

Oznake: antilipidni čaj, kontrola lipida, revitalizacija, čišćenje organizma